Life  Coaching  en  Mindset 

Persoonlijke groei en het ontwikkelen van je mindset. Ik ben ervan overtuigd dat dit de komende jaren steeds belangrijker wordt in ons leven. Voor jezelf kiezen is iets moois en het is ontzettend waardevol als je dit doet. 

 

Ik coach je graag naar een leven waarin jij weer voor jezelf leert te kiezen. In de coaching krijg je zicht in jouw belemmerende blokkades. Dit zijn meestal onbewuste blokkades en daardoor is het moeilijker om ze zelf te herkennen. Je gaat ontdekken wat die blokkades zijn en welke manier van denken voelen en leven wél past bij jou en jouw verlangens! Zelf geloof ik in de werking van de wet van aantrekkingskracht, ik gebruik dit op alle manieren in mijn leven. En dit komt ook terug in de coaching die ik geef.

In de coaching trajecten ontdek je hoe belangrijk zelfliefde is en hoe je mentaal sterker en gezonder kan worden. Ik leer je hoe je een mindset kan creëeren die vóór je werkt en die je in je kracht zet. Je leert hoe je weer echt van jezelf kan gaan houden en hoe het voelt om je vervuld te voelen met zelfliefde.

 

De basis van jezelf gelukkig en succesvol voelen ligt gelegen in zelfliefde en mindset! Breng jezelf op persoonlijk en/of op business gebied een niveau hoger. Er gaat letterlijk een wereld voor je open! Er is zoveel moois te voelen en te ervaren in dit leven voor ons allemaal!

 

De wereld ligt écht aan je voeten! Ga dit voelen en ervaren en pak de regie over jouw leven! 

Coaching

Powerladies over de coaching..

Eliese Krijgsman
Jr. Business Controller 

'Ik heb geleerd dat dit écht werkt!' 


Over 'Powerlady on Top!'

Een super leuke manier om je mindset te trainen! Ik wist van te voren niet wat ik van de training moest verwachten. Ik heb geleerd dat het trainen van je “mind” heel waardevol is. Dat dit echt werkt.

 

Door de training durf ik uit mijn comfortzone te stappen. Wat me mooie nieuwe dingen heeft gebracht. Dit ging niet altijd makkelijk en vond ik soms emotioneel. Sylvia heeft me hiermee geholpen door te luisteren, begrip te tonen en tips te geven. Voelt als een arm om je heen.

 

De online sessies met de andere vrouwen is een goede aanvulling op je eigen proces. Je hoort hoe andere in hun proces zitten waar ze tegen aan lopen. En dat gaf me steun, doordat je hoort dat ze wellicht tegen dezelfde dingen aanlopen of daar al door heen zijn en je van  hun tips kan leren.

 

Groetjes en Liefs Eliese

Lonneke de Viet Jeugdverpleegkundige

'Het heeft me een enorme positieve mindset opgeleverd!' 

Over 'Powerlady on Top!'


 

Iris Steenbruggen
Persoonlijk coach

'Ik heb geleerd om meer in de actie stand te komen.'

Over 'Powerlady on Top!' 

Over de cursus Powerlady on Top!Review van Iris
00:00 / 00:48
Comintra%2520logo-2_edited_edited.jpg
 

Lieneke Helder
Coach' Zelfs weken nadat het traject afgelopen is, ben ik er nog mee bezig.'


Over 'Powerlady on Top!'

Ik heb het Powerlady on Top als heel waardevol ervaren. Het werkboek was fijn om mee te werken en de filmpjes op Instagram waren inspirerend.

Zelfs weken nadat het traject afgelopen is, ben ik er nog mee bezig. Bewust en onbewust. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mijn gedachten te kijken en hoe ik ze kan ombuigen naar iets positiefs. 


Door verhalen te delen in de groep en tips en inspiratie te krijgen van Sylvia heb ik grote stappen gezet en blijf ik deze nu zetten.

 

Ook de podcasts van Sylvia zijn een aanrader voor tijdens het wandelen met de hond of tijdens het strijken. 

Sylvia, bedankt dat ik mee mocht doen aan de pilot en ik hoop dat de volgende trajecten een groot succes worden. Aan jouw energie en enthousiasme zal het niet liggen!

 

Heel veel liefs

Lieneke Helder

Lieve Powerlady!
 
Ik ben je enorm dankbaar voor je review!
 
Het is zo waardevol en belangrijk om te weten en te beseffen dat Jij! een proces van verandering in gang hebt gezet. 

Bewustwording van blokkades en gedachten. 
En vanuit daar met zelfliefde en vertrouwen nieuwe keuzes durven gaan maken! 

P1060138_edited.jpg

                 Anke 
                Leerkracht

'De grootste eye-opener was dat ik niet meer liefde kan geven dan de liefde die ik voor mezelf voel.' 

Over 'Become a Powerlady!'

De cursus ‘Become a Powerlady’ heeft er bij mij voor gezorgd dat ik bewuster ben geworden van mijn eigen denkpatronen. Ik heb nu beter inzicht gekregen hoe het kan dat dit vooral vaak negatief is en hoe ik liever voor mezelf kan zijn.

 

De grootste eye-opener was dat ik niet meer liefde kan geven dan de liefde die ik voor mezelf voel.


Door de gesprekken met de andere vrouwen kom je er achter dat je niet de enige bent en het is fijn dat je je ervaringen kunt delen. Het werkboek maak je in je eigen tijd waardoor je er op meerdere momenten mee aan het werk bent.


Sylvia biedt een luisterend oor en is betrokken bij het proces. Ze is enthousiast en denkt graag met je mee. Heel fijn! 

Liefs, Anke 

Annemieke Kruse
Directeur Basisonderwijs


 

'Je leert in de coaching regie te nemen en dat maakt het leven een stuk leuker!' 

      Over 'Become a Powerlady!' 

Josien van Heusden
Outdoor Life Coach

'De training heeft me geholpen meer op mezelf te leren vertrouwen.' 

Over 'Become a Powerlady!' 

De training Become a Powerlady heeft me geholpen om woorden te geven aan processen die er in me spelen. Sylvia heeft een prachtig en compleet programma dat er helemaal op gericht is mij als vrouw bewust te maken van mijn overtuigingen en gedachten en hoe deze mij helpen of blokkeren in wie ik wil zijn.

 

Het ontmoeten van en delen met de andere dames was fijn, omdat het veel herkenning en begrip opleverde. De training heeft me verder geholpen in het proces om meer ruimte van mezelf in te mogen nemen en meer op mezelf te vertrouwen.

Dank Sylvia en andere dames voor de inzet en de openheid. Een aanrader voor iedereen die laagdrempelig en haalbaar met haar zelfvertrouwen aan de slag wil!

Liefs Josien

Asli 
HR Trainee'Sylvia durft de juiste vragen te stellen en houdt je een spiegel voor.' 

Over 'Become a Powerlady!'

 

Het fijnste vond ik dat je zag dat iedereen struggles heeft.

Openheid en kwetsbaarheid waren dingen die me opvielen tijdens het traject.

En hoe mooi is het om een veilige omgeving te creeren voor de groep zodat iedereen open kan zijn. Ik vind dat jij dit heel goed hebt gedaan Sylvia! En dat je de juiste vragen durft te stellen en een spiegel voorhoudt voor de ander. 

 

Een eye-opener voor mij is dat ik meer naar binnen mag om mezelf te ontdekken. En dit dan ook mag laten zien. 

 

Asli