top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De basis van jezelf gelukkig en succesvol voelen ligt gelegen in zelfliefde en mindset

 

De wereld ligt écht aan je voeten!

Ga dit voelen en ervaren en pak de regie over jouw leven!

Dames Boost your Soul sept '22_edited.jpg
Boost your Soul! 

Een uniek live event voor dames. Body, mind en soul staan centraal deze dag. Leer hoe jij bewust jouw droomleven kan creëren. 

Ontdek de 5 stappen voor succesvol manifeseren, alles over de wet van aantrekkingskracht, meer liefde. Een dag waarin je gaat voelen hoe het is om weer eens tijd voor jezelf te nemen. Waarin je gaat ontdekken hoe je met meer vertrouwen en motivatie de dingen gaat doen die je al zo lang zou willen doen. 

Become a Powerlady! 

Dames die je voor zijn gegaan noemen het traject van Become a Powerlady een nieuwe start en een proces van heling. Become a Powerlady is hét traject voor meer zelfliefde. Je gaat voelen dat je waardevol bent, geloven in jezelf, tijd leren nemen voor jezelf, grenzen durven aangeven en zelfvertrouwen voelen! In dit traject leer je hoe je mentaal sterker en gezonder kan worden. In 5 weken ga je weer geloven in jou! En dat gaat op ieder gebied in je leven een positieve impact hebben. 

Dames die Powerlady on Top hebben gevolgd geven aan het vuur en de drive in zichzelf terug te voelen. Ik leer je in dit traject hoe je een mindset kan creeren die vóór je werkt en die je in je kracht zet. Hoe je vanuit vertrouwen echte verandering en impact kan gaan maken. Door jouw unieke zelf te zijn van waaruit je altijd het meest waardevol bent voor anderen. En kan voelen hoe je vanuit flow en plezier kan werken en je grootste doelen kan behalen!

review boost your soul 1.jpg
Foto review boost your soul.jpg
4771AF3C-508E-4DB7-9CA7-1827F33AD840_4_5005_c.jpeg
Reviews

Reviews van de toppers!

Foto powerlady (Eliese).jpg

Eliese Krijgsman
Jr. Business Controller 


'Ik heb geleerd dat dit écht werkt!' 

Over 'Powerlady on Top!'

Een super leuke manier om je mindset te trainen! Ik wist van te voren niet wat ik van de training moest verwachten. Ik heb geleerd dat het trainen van je “mind” heel waardevol is. Dat dit echt werkt.

 

Door de training durf ik uit mijn comfortzone te stappen. Wat me mooie nieuwe dingen heeft gebracht. Dit ging niet altijd makkelijk en vond ik soms emotioneel. Sylvia heeft me hiermee geholpen door te luisteren, begrip te tonen en tips te geven. Voelt als een arm om je heen.

 

De online sessies met de andere vrouwen is een goede aanvulling op je eigen proces. Je hoort hoe andere in hun proces zitten waar ze tegen aan lopen. En dat gaf me steun, doordat je hoort dat ze wellicht tegen dezelfde dingen aanlopen of daar al door heen zijn en je van  hun tips kan leren.

 

Groetjes en liefs Eliese

Dankjewel! 

Ik ben je enorm dankbaar voor je review!
 
Het is zo waardevol  te beseffen dat JIJ een proces van verandering in gang hebt gezet.

Bewustwording van blokkades en gedachten. En vanuit daar met zelfliefde en vertrouwen nieuwe keuzes durven gaan maken!

Vier je succes! 
 
Voel dat de wereld aan je voeten ligt!

Liefs Sylvia 

P1060138_edited.jpg

Iris Steenbruggen
Persoonlijk coach


'Ik heb geleerd om meer in de actie stand te komen.'

Over 'Powerlady on Top!' 

Over de cursus Powerlady on Top!Review van Iris
00:00 / 00:48
Comintra%2520logo-2_edited_edited.jpg

Lieneke Helder
Coach'Zelfs weken nadat het traject afgelopen is, ben ik er nog mee bezig.'


Over 'Powerlady on Top!'

Ik heb het Powerlady on Top als heel waardevol ervaren. Het werkboek was fijn om mee te werken en de filmpjes op Instagram waren inspirerend.

Zelfs weken nadat het traject afgelopen is, ben ik er nog mee bezig. Bewust en onbewust. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mijn gedachten te kijken en hoe ik ze kan ombuigen naar iets positiefs. 


Door verhalen te delen in de groep en tips en inspiratie te krijgen van Sylvia heb ik grote stappen gezet en blijf ik deze nu zetten.

 

Ook de podcasts van Sylvia zijn een aanrader voor tijdens het wandelen met de hond of tijdens het strijken. 

Sylvia, bedankt dat ik mee mocht doen aan de pilot en ik hoop dat de volgende trajecten een groot succes worden. Aan jouw energie en enthousiasme zal het niet liggen!

 

Heel veel liefs

Lieneke Helder

Lonneke de Viet Jeugdverpleegkundige

'Het heeft me een enorme positieve mindset opgeleverd!' 

Over 'Powerlady on Top!'


 

                 Anke 
                Leerkracht

'De grootste eye-opener was dat ik niet meer liefde kan geven dan de liefde die ik voor mezelf voel.' 

Over 'Become a Powerlady!'

De cursus ‘Become a Powerlady’ heeft er bij mij voor gezorgd dat ik bewuster ben geworden van mijn eigen denkpatronen. Ik heb nu beter inzicht gekregen hoe het kan dat dit vooral vaak negatief is en hoe ik liever voor mezelf kan zijn.

 

De grootste eye-opener was dat ik niet meer liefde kan geven dan de liefde die ik voor mezelf voel.


Door de gesprekken met de andere vrouwen kom je er achter dat je niet de enige bent en het is fijn dat je je ervaringen kunt delen. Het werkboek maak je in je eigen tijd waardoor je er op meerdere momenten mee aan het werk bent.


Sylvia biedt een luisterend oor en is betrokken bij het proces. Ze is enthousiast en denkt graag met je mee. Heel fijn! 

Liefs, Anke 

Annemieke Kruse
Directeur Basisonderwijs


 

'Je leert in de coaching regie te nemen en dat maakt het leven een stuk leuker!' 

      Over 'Become a Powerlady!' 

Josien van Heusden
Outdoor Life Coach

'De training heeft me geholpen meer op mezelf te leren vertrouwen.' 

Over 'Become a Powerlady!' 

De training Become a Powerlady heeft me geholpen om woorden te geven aan processen die er in me spelen. Sylvia heeft een prachtig en compleet programma dat er helemaal op gericht is mij als vrouw bewust te maken van mijn overtuigingen en gedachten en hoe deze mij helpen of blokkeren in wie ik wil zijn.

 

Het ontmoeten van en delen met de andere dames was fijn, omdat het veel herkenning en begrip opleverde. De training heeft me verder geholpen in het proces om meer ruimte van mezelf in te mogen nemen en meer op mezelf te vertrouwen.

Dank Sylvia en andere dames voor de inzet en de openheid. Een aanrader voor iedereen die laagdrempelig en haalbaar met haar zelfvertrouwen aan de slag wil!

Liefs Josien

Asli 
HR Trainee'Sylvia durft de juiste vragen te stellen en houdt je een spiegel voor.' 

Over 'Become a Powerlady!'

 

Het fijnste vond ik dat je zag dat iedereen struggles heeft.

Openheid en kwetsbaarheid waren dingen die me opvielen tijdens het traject.

En hoe mooi is het om een veilige omgeving te creeren voor de groep zodat iedereen open kan zijn. Ik vind dat jij dit heel goed hebt gedaan Sylvia! En dat je de juiste vragen durft te stellen en een spiegel voorhoudt voor de ander. 

 

Een eye-opener voor mij is dat ik meer naar binnen mag om mezelf te ontdekken. En dit dan ook mag laten zien. 

 

Asli 

Powerlady van Comintra (Sylvia Bal).jpg

Sylvia Bal
Officemananger

 

'Met name het stukje zelfliefde en het leren voelen heeft mij nu al zoveel gebracht.'

Over 'Become a Powerlady!'

Mijn deelname aan het coachingstraject kwam op het juiste moment. Ik was zo aan het worstelen met mijzelf en ik liep vast. Met name het stukje zelfliefde en het leren voelen heeft mij nu al zoveel gebracht. En ik ben er nog niet maar ik heb dankzij dit traject zoveel tools gekregen en elke dag leer ik weer wat bij. Ik vond het groepsverband in het begin heel spannend maar het voelde zo vertrouwt en ik heb dit juist als extra prettig ervaren. Het coachingstraject, online meetings maar ook de podcasts hebben mij echt verder geholpen♡.

 

Ik blijf echt veel meer bij mijn gevoel en waar ik voor sta! En dat voelt zo goed.

Sylvia 

Powerlady van Comintra (Jola).jpg

Jola Vloemans
 

'Met het volgen van deze coaching ga je echt meer van jezelf houden, trots op jezelf zijn en echt nee durven zeggen op momenten wanneer je vindt dat dat nodig is.' 

'Over Become a Powerlady!' 

Nadat ik voor 7 maanden uit het werkproces werkt gerukt door de man met de hamer (burn-out) wilde ik perse aan mijzelf gaan werken. En dan vooral: "hoe kan ik nee leren zeggen en "hoe kan ik mijn grenzen leren aan te geven". Ik heb kennisgemaakt met Sylvia via een vriendin\collega, zij heeft zichtbare successen geboekt met de coaching bij Sylvia. Dat heeft mij uiteindelijk ook over de streep getrokken om tijd voor mijzelf te investeren. En met het idee om na mijn burn-out Jola 2.0 te willen zijn.

5 weken lang met een aantal lieve dames (gelijkgestemden) werken aan jezelf met alle emoties en diepgaande gevoelens die daarbij kwamen kijken. Heel spannend maar zo ongelofelijk waardevol en leerzaam. Ik heb geleerd dat je voor jezelf mag kiezen en daarin dan ook je grenzen aan mag geven. Met het volgen van deze coaching ga je echt meer van jezelf houden, trots op jezelf zijn en echt nee durven zeggen op momenten wanneer je vindt dat dat nodig is. Ook al zijn de 5 weken coaching voorbij het werkboek bijbehorend bij dit traject is iets wat ik wekelijks bekijk en werkt voor mij nog steeds echt als een leidraad en handboek. 

 

Liefs Jola

Foto Sanne van Asselt _edited.jpg

Sanne van Asselt
Personal trainer, hoofdtrainer Basic Fit


 

Aan het einde van het traject is de hoogste score die ik heb gevoeld aan zelfliefde 100%.

Over Become a Powerlady!

Voor het traject scoorde ik 43% aan zelfliefde. Aan het einde van het traject is de hoogste score die ik heb gevoeld aan zelfliefde 100%. Dit is niet blijvend, niet ieder moment van de dag. Maar ik weet wel dat ik me nu zo mega goed kan voelen.

 

Veel negatieve gedachten over mijn lijf heb ik nu niet meer.

 

Wat ik nu denk en vooral voel over mezelf is:

Veel meer liefde. Gedurende de dag accepteer ik mezelf veel vaker om wie ik ben, precies zoals ik ben. Ik heb echt geleerd om mijn imperfecties te omarmen. Daarnaast kan ik intens geluk voelen van binnen puur om wie ik ben.

Het is zo'n grote omslag geweest van mezelf vrijwel de hele dag door bekritiseren naar voelen dat ik genoeg heb aan mezelf en zelfs veel liefde voel voor mezelf.

 

De coaching van Sylvia is voor mij fijn.

Ik ben ooit begonnen met het luisteren naar haar podcast en voelde toen al dat wij echt een match waren. 
Het is niet in woorden te omschrijven hoe goed ze mij geholpen heeft en nog verder gaat helpen met 1 op 1 coaching. Overal waar ik tegenaan loop heeft zij wel een antwoord op waar ik echt iets mee kan. 

Dingen waar ik zo mee in de knoop zat, ben ik gewoon uitgekomen dankzij hulp van Sylvia. Zonder haar was dat niet gelukt.

Ik raad het zeker aan.

Liefs Sanne

Comintra%25252520Powerlady%25252520on%25252520top!-2_edited_edited_edited_edited.jpg

Powerlady!

Misschien sta jij hier binnenkort wel bij! 

Comintra%2520logo-2_edited_edited.jpg

Powerlady!

Claim jouw plek hier als Powerlady!

Comintra%25252520Powerlady%25252520on%25252520top!-2_edited_edited_edited_edited.jpg

Powerlady!

Shine tussen deze andere toppers!

Coaching trajecten

Kies  voor   jou! 

Coaching

bottom of page