Life  Coaching  en  Mindset 

Persoonlijke groei en het ontwikkelen van je mindset. Ik ben ervan overtuigd dat dit de komende jaren steeds belangrijker wordt in ons leven. Het leven overvalt ons soms met van alles wat we moeten doen of wat er van ons verwacht wordt. We willen nergens in tekort schieten en ook niets missen. En tegelijk merk ik dat veel vrouwen zichzelf volledig voorbij lopen en geen aandacht meer hebben voor wat ze werkelijk willen. Ze staan klaar voor iedereen en willen graag aardig gevonden worden door iedereen. Waardoor het steeds lastiger wordt om echt te voelen waar je gelukkig van wordt. Veel vrouwen om me heen cijferen zichzelf weg, zetten de kinderen of hun partner altijd op de eerste plaats. Of ze zijn volledig opgeslokt in het werk. Tijd nemen voor jezelf in alle drukte geeft vaak een gevoel van egoïsme, schuld of schaamte. Maar het is zo belangrijk om aandacht te hebben voor jezelf. Voor jezelf kiezen is iets moois en het is ontzettend waardevol als je dit doet. 

 

Ik coach je graag naar een leven waarin jij weer voor jezelf leert te kiezen. In de coaching krijg je zicht in jouw belemmerende blokkades. Dit zijn meestal onbewuste blokkades en daardoor is het moeilijker om ze zelf te herkennen. Je gaat ontdekken wat die blokkades zijn en welke manier van denken voelen en leven wél past bij jou en jouw verlangens! Zelf geloof ik in de werking van de wet van aantrekkingskracht, ik gebruik dit op alle manieren in mijn leven. En dit komt ook terug in de coaching die ik geef.

In de coaching trajecten ontdek je hoe belangrijk zelfliefde is en hoe je mentaal sterker en gezonder kan worden. Ik leer je hoe je een mindset kan creëeren die vóór je werkt en die je in je kracht zet. Je leert hoe je weer echt van jezelf kan gaan houden en hoe het voelt om je vervuld te voelen met zelfliefde.

 

De basis van jezelf gelukkig en succesvol voelen ligt gelegen in zelfliefde en mindset! Breng jezelf op persoonlijk en/of op business gebied een niveau hoger. Er gaat letterlijk een wereld voor je open! Er is zoveel moois te voelen en te ervaren in dit leven voor ons allemaal!

 

De wereld ligt écht aan je voeten! Ga dit voelen en ervaren en pak de regie over jouw leven! 

Coaching

Powerladies over de coaching..

Eliese Krijgsman

Jr. Business Controller 

'Ik heb geleerd dat dit écht werkt!' 

Over de cursus 'Powerlady on Top!'

"Een super leuke manier om je mindset te trainen! Ik wist van te voren niet wat ik van de training moest verwachten. Ik heb geleerd dat het trainen van je “mind” heel waardevol is. Dat dit echt werkt. Door de training durf ik uit mijn comfortzone te stappen. Wat me mooie nieuwe dingen heeft gebracht. Dit ging niet altijd makkelijk en vond ik soms emotioneel. Sylvia heeft me hiermee geholpen door te luisteren, begrip te tonen en tips te geven. Voelt als een arm om je heen. De online sessies met de andere vrouwen is een goede aanvulling op je eigen proces. Je hoort hoe andere in hun proces zitten waar ze tegen aan lopen. En dat gaf me steun, doordat je hoort dat ze wellicht tegen dezelfde dingen aanlopen of daar al door heen zijn en je van  hun tips kan leren.

 

Groetjes en Liefs Eliese

Lonneke de Viet Jeugdverpleegkundige

'Het heeft me een enorme positieve mindset opgeleverd!' 

Over de cursus 'Powerlady on Top!'

Iris Steenbruggen

Persoonlijk coach

'Ik heb geleerd om meer in de actie stand te komen.'

Over de cursus 'Powerlady on Top!' 

Over de cursus Powerlady on Top!Review van Iris
00:00 / 00:48
Comintra%2520logo-2_edited_edited.jpg
 

Lieneke Helder

Coach

'Zelfs weken nadat het traject afgelopen is, ben ik er nog mee bezig.'

Over de cursus 'Powerlady on Top!'

Ik heb het Powerlady on Top als heel waardevol ervaren. Het werkboek was fijn om mee te werken en de filmpjes op Instagram waren inspirerend.

Zelfs weken nadat het traject afgelopen is, ben ik er nog mee bezig. Bewust en onbewust. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mijn gedachten te kijken en hoe ik ze kan ombuigen naar iets positiefs. 


Door verhalen te delen in de groep en tips en inspiratie te krijgen van Sylvia heb ik grote stappen gezet en blijf ik deze nu zetten.

 

Ook de podcasts van Sylvia zijn een aanrader voor tijdens het wandelen met de hond of tijdens het strijken. 

Sylvia, bedankt dat ik mee mocht doen aan de pilot en ik hoop dat de volgende trajecten een groot succes worden. Aan jouw energie en enthousiasme zal het niet liggen!

 

Heel veel liefs

Lieneke Helder

Lieve Powerlady!

 

Ik ben zo dankbaar voor je review!

 

Het is voor mij als coach enorm waardevol en belangrijk om te weten of de coaching het proces van verandering in gang zet. 

Bewustwording van blokkades en gedachten. 

En vanuit daar met zelfliefde en vertrouwen nieuwe keuzes durven gaan maken! 

P1060138_edited.jpg