Comintra

Coaching, mindset en training

Luister onderstaande afleveringen die gaan over zelfliefde en regie nemen over je leven. 

De podcast is gratis te beluisteren onder andere op Spotify en Anchor. 

Het ontstaan van Comintra

Comintra%252520Powerlady%252520on%252520

Ik voel dat ik een passie heb die ik wil volgen. Een missie die ik wil uitdragen! En in augustus 2020 is het zover, ik schrijf me in bij de Kamer van Koophandel. Een liefde voor persoonlijke groei en ontwikkeling heb ik al mijn hele leven. De kracht en verbinding die ik voel met vrouwen ontstaat vanaf de puberleeftijd en groeit daarna steeds dieper. Er voelt niets zo krachtig en sterk als vrouwen die elkaar empoweren en supporten.  

Liefde groeit wanneer je liefde geeft. Succes wordt groter als het deelt met anderen. Met die gedachte en mijn eigen ervaring met vallen, opstaan en groeien was het voor mij duidelijk, ik wil andere vrouwen hierin coachen! 

Het overkoepelende woord in Comintra is commitment. Om te willen veranderen zal je bereid moeten zijn om te investeren. Groei gaat hand in hand met het aangaan van uitdagingen en jezelf open durven stellen. Daar is moed voor nodig en doorzettingsvermogen. Ik coach je met alle liefde naar de krachtigere en gelukkigere versie van jezelf. Maar ik heb jou daarbij nodig. Of nog beter, je hebt jezelf nodig! 

 

Naast Commitment zijn coaching, mindset en training belangrijke elementen van Comintra .

Coaching om jou te begeleiden in het proces van verandering. En waarin jij je bewust wordt hoe belangrijk zelfliefde is en hoe je mindset werkt. Je zal gaan inzien en begrijpen welke blokkades jouw groei tot ontwikkeling remmen.

Na de inzet van coaching is training belangrijk. Als je je brein als een spier gaat leren zien, begrijp je dat je die moet trainen en moet onderhouden. Je kan er steeds sterker in worden en krachtiger. Het is een continu proces van ontwikkelen. Tijdens de coaching trajecten ontdek je hoe het is als je een level dieper gaat groeien. Je zal merken dat er groeien op persoonlijk niveau betekent groeien op alle gebieden van je leven. Er ligt zoveel moois op je te wachten. Kies ervoor om te gaan ervaren hoe het is als je durft te gaan leven vanuit je vertrouwen en verlangen. Ik ontvang je met open armen in 1 van de coaching trajecten.

Ga je krachtig, zelfverzekerd en vol energie voelen. En ervaar dat de wereld ook aan jouw voeten ligt! 

Voor groei en ontwikkeling is een continu proces van leren nodig.

Investeren in jezelf is altijd waardevol.  Ik investeer jaarlijks in coaching voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er is niets mooiers dan dit cadeau doen aan jezelf! 

Opleiding | Werkervaring

  • Post HBO Opleiding tot trainer (Karin de Galan)

  • HBO opleiding sociaal pedagogische hulpverlening.

  • HBO opleiding oplossingsgericht werken.

Ontwikkeling 2020-2021

  • Business coaching van Kelly Weekers.

  • Mindfullness coaching.

  • Post HBO Opleiding online trainen (Karin de Galan).