top of page

Coaching, mindset en training

211CCC89-43D3-436B-9CB4-443E0A4F9128_1_2

Het ontstaan van Comintra

In augustus 2020 is het zover, ik schrijf me in bij de Kamer van Koophandel. Een liefde voor persoonlijke groei en ontwikkeling heb ik al mijn hele leven. In het werkveld binnen het sociaal domein heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om als professional in contact te blijven met jezelf. De afgelopen jaren heb ik mezelf verdiept in thema's rondom mindset, zelfliefde en de wet van aantrekking. 

Het overkoepelende woord in Comintra is commitment. Om te willen veranderen zal je bereid moeten zijn om te investeren. Groei gaat hand in hand met het aangaan van uitdagingen en jezelf open durven stellen. Daar is moed voor nodig en doorzettingsvermogen. Als professional en als mens coach ik je met alle liefde naar de krachtigere en gelukkigere versie van jezelf. Maar ik heb jou daarbij nodig. Of nog beter, je hebt jezelf nodig! 

 

Naast Commitment zijn coaching, mindset en training belangrijke elementen van Comintra .

Coaching om jou te begeleiden in het proces van verandering. En waarin jij je bewust wordt hoe belangrijk het is bij jezelf te kunnen blijven en hoe je mindset werkt. Je zal gaan inzien en begrijpen welke blokkades jouw groei tot ontwikkeling remmen.

Na de inzet van coaching is training belangrijk. Als je je brein als een spier gaat leren zien, begrijp je dat je die moet trainen en moet onderhouden. Je kan er steeds sterker in worden en krachtiger. Het is een continu proces van ontwikkelen. Tijdens de coaching trajecten ontdek je hoe het is als je een level dieper gaat groeien. Je zal merken dat er groeien op persoonlijk niveau betekent groeien op alle gebieden van je leven. Kies ervoor om te gaan ervaren hoe het is als je durft te gaan leven vanuit je vertrouwen en verlangen. Ik ontvang je met open armen in 1 van de coaching trajecten.

Kies je voor een training van Comintra dan kan je verwachten dat we aan de slag gaan met het ontdekken wie jij bent als professional in het werk. Op welke manier kan jij je sterken in het werk, kan jij je krachtiger voelen, kan je het werk doen met een fijne energie. Tijdens een training herken je jouw eigen praktijksituaties, krijg je nieuwe kennis toegereikt en leer je nieuwe vaardigheden aan. 

Ga je krachtig, zelfverzekerd en vol energie voelen als mens en als professional!

Voor groei en ontwikkeling is een continu proces van leren nodig.

Investeren in jezelf is altijd waardevol!

Opleiding | Werkervaring

  • Post HBO Opleiding tot trainer (Karin de Galan)

  • HBO opleiding sociaal pedagogische hulpverlening.

  • HBO opleiding oplossingsgericht werken.

  • Docent Pedagogiek aan de HZ University of Applied Sciences

Ontwikkeling 2021-2024

  • Cursus rouw en verlies (2024)

  • NLP Practitionar 2021

  • Business coaching van Kelly Weekers 2020-2021

  • Post HBO Opleiding online trainen (Karin de Galan).

bottom of page